Den Haag, Stad van Vrede & Recht aan zee

De stad met de vele bijnamen is geweldig om te verkennen te voet, met de fiets of per openbaar vervoer. Naast fietsen, is mijn favoriete transportmiddel de tram.  Tram 1 is als een hop on & hop off bus. Het stopt bij alle hoogtepunten en mooiste locaties. Den Haag stadscentrum is de plek voor een drankje in het café van de minister president of  een bezoek aan het Mauritshuis. En als je er toch bent, bekijk dan ook het indrukkwekkende Binnenhof. Al eerder in Den Haag geweest. Ga dan eens naar een van de andere leuke wijken. Bezoek een lokaal festival en proef, voel en zie de dynamiek in de stad!

Activiteiten in Den Haag

Vanaf
€37,50
Fietstocht Den Haag stad & strand met gids
Van Den Haag binnenhof naar Scheveningen strand, via koningshuis, Vredespaleis en natuur
Lees meer
Min. aantal personen: 4
De fietstour Den Haag stad & strand combineert de hoogtepunten van Den Haag’s historische centrum met de mooiste natuurlandschappen in de omgeving. Onze 3 uur durende rondreis heeft een koninklijk en vredig tintje en heeft hier en daar iets mysterieus.
Vanaf
€37.50
City game Den Haag: bouwen aan vrede & recht
ins & outs organisatie vrede & recht Den Haag
Lees meer
Min. aantal personen: 12
Hoe bouw je een stad van Vrede & Recht? Verzamel met je team nuttige informatie, beantwoord vragen en volbreng creatieve opdrachten op een route door Den Haag langs internationale vredesorganisaties. Hoe meer je weet over de stad, de bevolking en de verhalen van nationale en internationale helden, leiders en vredesopbouwers, hoe groter de kans dat je mee mag bouwen aan een tweede stad van Vrede & Recht.