Op maat gemaakte teambuilding internationale en Nederlandse groepen

Teambuilding internationale & Nederlandse bedrijven kan op verschillende manieren. Ga je voor een mix van indoor & outdoor event? Kies dan voor een city game geïnspireerd op lokale festivals & evenementen vol gewoontes en tradities. Lekker even tot rust komen in de natuur en dat ene gesprek hebben met je baas? Een fietstocht is een idee! Je kunt er, bijvoorbeeld tijdens een jubileum allerlei workshops en rondleidingen aan toevoegen.

Bekijk alle typisch Hollandse teambuilding activiteiten

Wat voor soort teambuilding event zoek je?

Werken met een groep collega’s van over de hele wereld kan een uitdaging zijn. Verita’s Visit Holland maakt Nederlandse teambuilding internationale team events op maat  Effectieve groepsactiviteiten in Den Haag, Leiden, Gouda, Delft of omgeving Keukenhof. In a relaxete setting, weg van kantoor. Lach, verbindt, speel & verwonder.

bike tour The Hague sea & the city
Zie meer
Stad & land teambuilding & groepsuitjes buiten Amsterdam

Workshops

Contact

Groepsreizen

Contact

Op maat gemaakte teambuilding internationale groepen Leiden, Gouda, Delft, Den Haag

De kans is groot dat je je internationale collega’s maar 1 of 2 keer ontmoet hebt. Zelfs wanneer je team bestaat uit Nederlanders, kan het zijn dat ze op verschillende locaties in het land werken. Verita’s Visit teambuilding internationale en Nederlandse groepen worden naar jouw wensen aangepast. Zodat je echte connecties maakt. . Offline.

Waarom teambuilding in Delft, Gouda, Den Haag & Leiden?

Delft, Gouda, Den Haag & Leiden hebben knusse, historische binnensteden waar je alles te voet kan ontdekken . En ze hebben hun eigen lokale evenementen. Deze locaties geven je het gevoel alsof je op vakantie bent – zelfs al is het maar 1 dag weg van kantoor.

Het idee is je een andere kant van Nederland te laten zien. Ik zou het graag de authentieke manier van leven in Nederland, buiten Amsterdam, noemen. De fietstochten van Verita’s Visit starten vaak in de stad en gaan vandaar het platteland in. Focus is dan op typisch Nederlandse thema’s in combinatie met prachtige handgemaakte regionale producten.

Diversiteit van de Nederlandse cultuur

Bij teambuilding internationale teams wil ik je kennis laten maken met de lokale cultuur en de gewoontes en tradities. Ook de nuchtere Nederlander zal verrast worden door de geschiedenis van gebruiken, de verhalen achter het ontstaan van producten en de onbekende plekjes in een stad. Op een leuke manier kom je erachter hoe je team het best werkt en krijg je inspiratie van de Nederlandse cultuur. Je zult ook ontdekken dat lokale evenementen of typisch Nederlandse producten hun oorsprong hebben in het buitenland of zijn beïnvloed door andere culturen. Je zet al het talent van je team in – strategie, creativiteit, probleemoplossing, onderhandeling en communicatie. Versterk de banden met je team en maak contact met de locals.

Persoonlijke in- & outdoor teambuilding internationale bedrijven

Dit is maar een selectie van alle in- & outdoor activiteiten, teambuilding workshops en excursies die Verita’s Visit Holland voor je kan organiseren. Ik heb al het geluk gehad om met Europese, Aziatische, Amerikaanse families, bedrijven en tour operators te werken. Nu kijk ik er naar uit voor jouw een prijswinnend uitje, een mooi dagje weg of een leerzaam evenement te organiseren!