Persoonlijke groepsuitjes Nederland

Verrassing! Koeien eten uit je hand. Tijdens de workshop kaasmaken, krijg je een rondleiding vol onvergetelijke momenten. De plek waar dit plaatsvindt is de kaasboerderij. Je komt hier op een fietstocht. Of kies voor een ander vervoersmiddel in de sectie groepsreizen.

Blijf je liever in de stad? De city challenges zijn geïnspireerd op lokale festivals & een leuk uitje voor familie, bedrijven en vrienden.

Bekijk alle teambuilding & groepsuitjes Holland

Wat voor soort groepsactiviteit zoek je?

Reizen met de familie wordt 1 groot avontuur wanneer je een van het pad af gaat, het platteland in Holland in. Zelfs als is het maar 1 stap, of maar 1 uur. Er zijn meer relaxte, spannende en typisch Nederlandse vrienden uitjes dan jij kan bedenken.  Je originele teambuilding event creëer je zelf. Gebruik de ideeën voor Nederlandse groepsuitjes op maat die hieronder staan, surf mijn website & neem contact met me op!

challenge Gouda cheese & culture teambuilding corporate

City Games

Zie meer
Stad & land teambuilding & groepsuitjes buiten Amsterdam

Workshops

Contact

Groepsreizen

Contact

Nederlandse groepsuitjes op maat Leiden, Gouda, Delft, Den Haag

Het zit er dik in dat je je bezoek aan Amsterdam wilt combineren met een citytrip naar een rustige, sfeerrijke en kleinere locatie in Nederland.  Leiden, Gouda, Delft, Den Haag & Keukenhof zijn minder dan een uur reizen van de hoofdstad. Verita’s Visit Nederlandse groepsuitjes op maat zijn zo ontworpen dat je geniet van cultuur, geschiedenis en lekker eten. En je maakt contact. Offline.

Waarom persoonlijke Nederlandse groepsuitjes op maat in Delft, Gouda, Den Haag, Leiden?

Delft, Gouda, Den Haag & Leiden zijn allemaal historische steden waarbij je alle hoogtepunten te voet kunt zien. En de steden hebben hun eigen festivals & lokale evenementen. Deze locaties maken het makkelijk contact te maken met anderen, maar ook weer met jezelf.

Het idee is je een andere manier van leven in Nederland te laten zien, buiten Amsterdam. Vaak starten – fiets – excursies in de stad en spelen voor een deel af in het platteland. De focus ligt op typisch Nederlandse thema’s in combinatie met prachtige handgemaakt en heerlijke streekproducten.

Nederlandse cultuur op haar best

Dit zijn stuk voor stuk persoonlijke, op maat gemaakte uitjes die ontsprongen zijn uit mijn creatieve geest. Door mijn liefde en interesse voor de Nederlandse cultuur en haar eigenzinnige tradities heb ik deze groepsactiviteiten kunnen ontwerpen. En ik heb nog veel meer ideeën. Alles om jou de Nederlandse cultuur op haar best te laten beleven.

Gepersonaliseerde in- & outdoor groepsactiviteiten

Ik hoop dat deze in- & outdoor Nederlandse groepsuitjes op maat je een idee hebben gegeven van wat Verita’s Visit Holland voor jou & je vrienden of familie kan doen. En, dit is slechts een selectie. Doordat ik een kleinschalig tour- en event bureau run, zijn de lijnen kort. Ik communiceer direct met jou en sta in direct contact met een grote groep lokale partners. Neem contact met mij op en laat me weten wat voor Nederlands groepsuitje op maat wij voor jou kunnen organiseren. Jouw evenement wordt zeker uniek, origineel en anders!