Fietstochten buiten Amsterdam

Een dagje weg naar Delft, Den Haag, Gouda, Leiden of de Bollenstreek is extra bijzonder met de fietstochten buiten Amsterdam. Al snel merk je dat er de lokale cultuur in de kleinere steden en hun omgeving totaal anders is van de hoofdstad. Ook de sfeer is anders. Je ontdekt tijdens het rondje fietsen met je gids ook hoe eenvoudig het is om van stad naar platteland te komen en even op adem te komen in de natuur.

Hoe ziet jouw ideale fietsreis van stad naar platteland eruit?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen wanneer het gaat om een fietstocht. De ene keer reis je bijvoorbeeld met je kinderen en wil je niet al te ver fietsen, maar wel veel typisch Nederlandse dingen zien én als het kan ook nog een activiteit erbij doen al een workshop kaasmaken. Als bedrijfsuitje wil je misschien juist een zo rustig mogelijke fietsroute en tegelijkertijd wat leren over watermanagement of biologische landbouw. Met vrienden op een citytrip? Of op zoek naar een feestelijke fietstocht voor een verjaardag of vrijgezellenfeestje? Alle fietstochten buiten Amsterdam die hieronder staan zijn aan te passen

Vanaf
€47.50
Fiets & food tour Leiden - de smaken van het land
Leiden kaas & zuivel, bio café stops, appelboomgaard, graanmolen
Lees meer
Min. aantal personen: 4
4 uur zijn zo voorbij als je het smikkelend en smullend doorbrengt. De fiets & food tour Leiden laat je kennismaken met de lokale producten én je ziet ook nog een typisch Nederlandse iconen. Ste je vragen aan de makers en proef het platteland. Een dagje uit met vrienden, familie of collega's is nog nooit zo heerlijk geweest.
Vanaf
€42.50
Fietstocht Leiden molen & meer - een landelijk uitje
molens, meren, koffie met uitzicht
Lees meer
Min. aantal personen: 4
De korte fietstocht Leiden molen & meer gaat langs enkele typisch Nederlandse iconen. Ideaal wanneer je Nederland bezoekt met kinderen en het platteland als een local wilt verkennen. Op zoek naar een uitje tijdens een congres en heb je niet veel tijd? Dit rondje duurt maar 2,5 - 3 uur en is geweldig om nieuwe energie te krijgen én een goed gesprek met je collega's aan te gaan
Vanaf
€37.50
Fietstocht Den Haag stad & strand met gids
Van Den Haag binnenhof naar Scheveningen strand, via koningshuis, Vredespaleis en natuur
Lees meer
Min. aantal personen: 4
De fietstour Den Haag stad & strand combineert de hoogtepunten van Den Haag’s historische centrum met de mooiste natuurlandschappen in de omgeving. Onze 3 uur durende rondreis heeft een koninklijk en vredig tintje en heeft hier en daar iets mysterieus.
Vanaf
€120
Haarlem - Keukenhof fietstocht e-bike
Kust, polders & tulpen voor de echte fietsfans!
Lees meer
Min. aantal personen: 6
Typisch Nederlandse landschappen op een dagje weg. De 60 km Haarlem - Keukenhof fietstocht e-bike net buiten Amsterdam gaat langs polders, duinen, zee, gezellige dorpjes met strodaken en tulpen. Ook leuk in zomer & herfst
Vanaf
€90
Leiden - Keukenhof fietstocht e-bike
tulpen, molen en me(e)ren
Lees meer
Min. aantal personen: 6
Vier het beste van herfst, lente & zomer. Dagje weg van de stad op deze Leiden - Keukenhof fietstocht e-bike. Een route door typisch Hollands landschap: molens, tulpen, grachten en idyllische dorpen.
Vanaf
€42.50
Fietstocht Gouda kaas & molen
Watermanagement, molen & kaas
Lees meer
Min. aantal personen: 6
De fietstocht Gouda kaas & molen is een zinneprikkelende ervaring. Kaasfans beleven het proces van kaasmaken van a tot z. Meer liefhebber van natuur of interesse in het Nederlandse watermanagement? Je gids vertelt je er alles over tijdens een rit door polder & dorp.
Vanaf
€42.50
Fietstocht Delft blauw natuur & water
Verhalen Vermeer, Delfts blauw & lokale lekkernijen
Lees meer
Min. aantal personen: 4
In minder dan 30 minuten van stad naar platteland op deze fietstocht Delft blauw natuur & water. Verken de geschiedenis van Delft, het porselein en Vermeer in de omgeving. Meer weten over watermanagement of fan van lekker eten en dorpjes? We passen de route aan!
Vanaf
€55
Fietstocht dahlias & strand Keukenhof zomer
Dahlias & zomerbloemen, strand & lekker eten
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Zomer en herfst, tussen half juli tot oktober, zijn de seizoenen om te genieten van lange Hollandse stranden en de zomerbloembollen in Keukenhof omgeving. In de fietstocht dahlias & strand Keukenhof zomer fietsen we door het Nederlandse platteland op zoek naar deze gladiolen-, lelie- of dahliavelden.
Vanaf
€60
Fietstocht Keukenhof naar tulpenkweker
Beste tulpen fotolocaties, stroopwafel in de bloemenvelden, verborgen plekjes
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Vier de lente van maart t/m mei met vrienden, collega's en het hele gezin! De meest populaire typisch Hollandse excursie buiten Amsterdam is absoluut de fietstocht tulpenvelden . Geniet van de geur van hyacinten, de dansende tulpen in het veld. De narcissen brengen de lentezon. Een magische ervaring!

Op maat gemaakte fietstochten  Leiden, Gouda, Delft, Den Haag, Bollenstreek

Juist omdat iedereen anders is en andere wensen heeft die verschillen per gelegenheid zijn de hier genoemde fietstochten buiten Amsterdam meer een basis. Als je meerdere activiteiten in Leiden, Gouda, Delft, Den Haag, of de Bollenstreek hebt gepland, laat het dan weten. Zo kan ik de fietsroute aanpassen en je meenemen naar andere bijzondere plekken en er voor zorgen dat jouw groepsuitje origineel & uniek is. 

Waarom een fietstocht in Delft, Gouda, Den Haag, de Bollenstreek of  Leiden?

Delft, Gouda, Den Haag, Leiden en de Bollenstreek hebben allemaal hun eigen authentieke lokale cultuur. Tijdens de city games duik je in de geschiedenis en tradities van lokale evenementen. Maar ook in de omgeving van deze gezellige steden vind je veel lokale festivals. Laat je tijdens de fietstochten buiten Amsterdam door je gids verwennen. Naast knusse dorpjes en vergezichten, zul je ook genieten van lokale producten en festivals meevieren met de lokale bevolking.