Fietstochten buiten Amsterdam

Een dagje weg naar Delft, Den Haag, Gouda, Leiden of de Bollenstreek is extra bijzonder met de fietstochten buiten Amsterdam. Al snel merk je dat er de lokale cultuur in de kleinere steden en hun omgeving totaal anders is van de hoofdstad. Ook de sfeer is anders. Je ontdekt tijdens het rondje fietsen met je gids ook hoe eenvoudig het is om van stad naar platteland te komen en even op adem te komen in de natuur.

Hoe ziet jouw ideale fietsreis van stad naar platteland eruit?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen wanneer het gaat om een fietstocht. De ene keer reis je bijvoorbeeld met je kinderen en wil je niet al te ver fietsen, maar wel veel typisch Nederlandse dingen zien én als het kan ook nog een activiteit erbij doen al een workshop kaasmaken. Als bedrijfsuitje wil je misschien juist een zo rustig mogelijke fietsroute en tegelijkertijd wat leren over watermanagement of biologische landbouw. Met vrienden op een citytrip? Of op zoek naar een feestelijke fietstocht voor een verjaardag of vrijgezellenfeestje? Alle fietstochten buiten Amsterdam die hieronder staan zijn aan te passen

Vanaf
€37.50
Fietstocht Leiden molens & meren
molens, meren, koffie met uitzicht
Lees meer
Min. aantal personen: 4
De korte fietstocht Leiden molen & meer gaat langs enkele typisch Nederlandse iconen. Ideaal wanneer je Nederland bezoekt met kinderen en het platteland als een local wilt verkennen. Op zoek naar een uitje tijdens een congres en heb je niet veel tijd? Dit rondje duurt maar 2,5 - 3 uur en is geweldig om nieuwe energie te krijgen én een goed gesprek met je collega's aan te gaan
Vanaf
€37,50
Fietstocht Den Haag stad & strand met gids
Van Den Haag binnenhof naar Scheveningen strand, via koningshuis, Vredespaleis en natuur
Lees meer
Min. aantal personen: 4
De fietstour Den Haag stad & strand combineert de hoogtepunten van Den Haag’s historische centrum met de mooiste natuurlandschappen in de omgeving. Onze 3 uur durende rondreis heeft een koninklijk en vredig tintje en heeft hier en daar iets mysterieus.
Vanaf
€42.50
Leiden tulpenvelden fietstocht
tulpenvelden, bezoek bollenkweker, stop bij molen
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Kleine groepjes, met aandacht voor jouw vragen en wensen. Via een fietsroute waar weinig anderen komen. Naar plekken die je gezien moet hebben. Met onderweg genoeg momenten om te proeven van de lokale cultuur op een boerderij, bij de molen of de bollenkweker. Ga mee op pad met het hele gezin en laat vooral de warme stroopwafel je smaken!
Vanaf
€37.50
Fietstocht Delft blauw natuur & water
Verhalen Vermeer, Delfts blauw & lokale lekkernijen
Lees meer
Min. aantal personen: 4
In minder dan 30 minuten van stad naar platteland op deze fietstocht Delft blauw natuur & water. Verken de geschiedenis van Delft, het porselein en Vermeer in de omgeving. Meer weten over watermanagement of fan van lekker eten en dorpjes? We passen de route aan!
Vanaf
€55
Fietstocht dahlias & strand Bollenstreek zomer
Dahlias & zomerbloemen, strand & lekker eten
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Zomer en herfst, tussen half juli tot oktober, zijn de seizoenen om te genieten van lange Hollandse stranden en de zomerbloembollen in de Bollenstreek . In de fietstocht dahlias & strand zomer fietsen we door het Nederlandse platteland op zoek naar deze gladiolen-, lelie- of dahliavelden.
Vanaf
€55
Fietstocht lentetuin Lisse naar tulpenkweker
Beste tulpen fotolocaties, stroopwafel in de bloemenvelden, verborgen plekjes
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Vier de lente van maart t/m mei met vrienden, collega's en het hele gezin! De meest populaire typisch Hollandse excursie buiten Amsterdam is absoluut de fietstocht tulpenvelden rondom de Keukenhof Lisse . Geniet van de geur van hyacinten, de dansende tulpen in het veld. De narcissen brengen de lentezon. Een magische ervaring! Liever minder toeristisch? https://veritasvisit.nl/uitje/leiden-tulpentour

Op maat gemaakte fietstochten  Leiden, Gouda, Delft, Den Haag, Bollenstreek

Juist omdat iedereen anders is en andere wensen heeft die verschillen per gelegenheid zijn de hier genoemde fietstochten buiten Amsterdam meer een basis. Als je meerdere activiteiten in Leiden, Gouda, Delft, Den Haag, of de Bollenstreek hebt gepland, laat het dan weten. Zo kan ik de fietsroute aanpassen en je meenemen naar andere bijzondere plekken en er voor zorgen dat jouw groepsuitje origineel & uniek is. 

Waarom een fietstocht in Delft, Gouda, Den Haag, de Bollenstreek of  Leiden?

Delft, Gouda, Den Haag, Leiden en de Bollenstreek hebben allemaal hun eigen authentieke lokale cultuur. Tijdens de city games duik je in de geschiedenis en tradities van lokale evenementen. Maar ook in de omgeving van deze gezellige steden vind je veel lokale festivals. Laat je tijdens de fietstochten buiten Amsterdam door je gids verwennen. Naast knusse dorpjes en vergezichten, zul je ook genieten van lokale producten en festivals meevieren met de lokale bevolking.