City Games lokale festivals Nederland

Geïnspireerd op Hollandse evenementen & lokale festivals. Verdeeld in groepen gaat jouw team uitdagingen aan over cultuur, diversiteit, probleemoplossing of duurzaamheid. Door de feestelijke sfeer is het makkelijk met locals in contact te komen en de banden met je team te versterken. Hollandse hapjes zijn vaak inbegrepen!

Vlaggetjesdag, Leidens Ontzet & de Gouda kaasmarkt gaan niet alleen over lekker eten en lol hebben. De city games lokale festivals gaan langs verschillende locaties in het stadscentrum. In teams van 4 personen ga je de strijd aan én leer je van de andere teams. Creatieve opdrachten en uitdagende vragen halen individuele talenten naar boven en vertellen over de tradities en geschiedenis van de lokale festivals. 

Na ongeveer 3 uur eindigen we de city game met een prijsuitreiking. Dit gebeurt op een unieke locatie, waar je kunt genieten van typisch Nederlandse hapjes & drankjes. 

De city games lokale festivals zijn vaak onderdeel van een dagje weg buiten Amsterdam, geweldig als cultureel groepsuitje. Ze kunnen vrijwel het hele jaar door gespeeld worden, al zijn ze het leukst in herfst en winter door de combinatie van outdoor en indoor activiteiten. En ze zijn aan te passen aan jouw wensen. Volledig op maat gemaakt, zijn het stuk voor stuk unieke teambuilding ideeën voor familie, vrienden en internationale bedrijven. Je gaat terug naar huis / naar kantoor vol inspiratie en tips over de Nederlandse lokale cultuur, die wel erg veel blijkt te lijken op je eigen – bedrijfs- cultuur.

Vanaf
€37.50
Delft City game Vermeer voor 1 dag
Word Vermeer, het Meisje of Van Leeuwenhoek
Lees meer
Min. aantal personen: 12
De Delft city game Vermeer en meer is voor iedereen die de stad op een andere manier wil (her)ontdekken. Creatieve opdrachten en pittige vragen over de Delftenaar en tijdgenoten openen een wereld van kunst en wetenschap in de Gouden Eeuw. Wie komt erachter wat de link tussen Van Leeuwenhoek en Vermeer was en....wie was het Meisje met de Parel?
Vanaf
€37.50
City Game Gouda kaas & cultuur
Los het mysterie van de verloren kaas op
Lees meer
Min. aantal personen: 12
Terwijl je met je team een route vol uitdagende vragen en creatieve opdrachten volgt om het mysterie van de verloren kaas op te lossen, kom je erachter dat kaas niet het enige is dat mist in Gouda en leer je meer over de lokale cultuur door locals te vragen naar verhalen en tradities.
Vanaf
€37.50
City game Leiden Ontzet cultuur & tradities
Word jij de lokale held van het Leidens Ontzet?
Lees meer
Min. aantal personen: 12
City game Leiden Ontzet cultuur & traditie. Het is 1574. Welke rol speel jij bij het ontzet van Leiden? Hoever zou jij gaan om levens te redden? Beleef de stad door de ogen van de helden van het Leidens Ontzet met deze creatieve en uitdagende city game. Met een team van 4 personen, volg je een spoor langs historische en culturele schatten in het centrum van de stad en beantwoord je pittige vragen. Te boeken voor 3 oktober 2020 of op een andere dag
Vanaf
€37.50
City game Den Haag: bouwen aan vrede & recht
ins & outs organisatie vrede & recht Den Haag
Lees meer
Min. aantal personen: 12
Hoe bouw je een stad van Vrede & Recht? Verzamel met je team nuttige informatie, beantwoord vragen en volbreng creatieve opdrachten op een route door Den Haag langs internationale vredesorganisaties. Hoe meer je weet over de stad, de bevolking en de verhalen van nationale en internationale helden, leiders en vredesopbouwers, hoe groter de kans dat je mee mag bouwen aan een tweede stad van Vrede & Recht.