Activiteiten en feest ideeën familie, vrienden & bedrijven

Alle ideeën voor teambuilding events, groeps activiteiten voor familie en feesten voor vrienden nog eens op een rij.

Heb je bepaalde wensen of droom je al heel lang van een speciale typisch Nederlandse activiteit? Neem dan contact op en we gaan in gesprek over de mogelijkheden. Wie weet maken we met een combinatie van onderstaande teamuitjes en je eigen suggesties wel een prijswinnend teamuitje in regio Gouda, Leiden, Delft, Den Haag!

Vanaf
€37.50 p.p.
Fietstocht Leiden molens & meren
molens, meren, koffie met uitzicht
Lees meer
Min. aantal personen: 4
De korte fietstocht Leiden molen & meer gaat langs enkele typisch Nederlandse iconen. Ideaal wanneer je Nederland bezoekt met kinderen en het platteland als een local wilt verkennen. Op zoek naar een uitje tijdens een congres en heb je niet veel tijd? Dit rondje duurt maar 2,5 - 3 uur en is geweldig om nieuwe energie te krijgen én een goed gesprek met je collega's aan te gaan
Vanaf
€37,50 p.p.
Fietstocht Den Haag stad & strand met gids
Van Den Haag binnenhof naar Scheveningen strand, via koningshuis, Vredespaleis en natuur
Lees meer
Min. aantal personen: 4
De fietstour Den Haag stad & strand combineert de hoogtepunten van Den Haag’s historische centrum met de mooiste natuurlandschappen in de omgeving. Onze 3 uur durende rondreis heeft een koninklijk en vredig tintje en heeft hier en daar iets mysterieus.
Vanaf
€42.50 p.p.
Leiden tulpenvelden fietstocht
tulpenvelden, bezoek bollenkweker, stop bij molen
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Kleine groepjes, met aandacht voor jouw vragen en wensen. Via een fietsroute waar weinig anderen komen. Naar plekken die je gezien moet hebben. Met onderweg genoeg momenten om te proeven van de lokale cultuur op een boerderij, bij de molen of de bollenkweker. Ga mee op pad met het hele gezin en laat vooral de warme stroopwafel je smaken!
Vanaf
€37.50 p.p.
Fietstocht Delft blauw natuur & water
Verhalen Vermeer, Delfts blauw & lokale lekkernijen
Lees meer
Min. aantal personen: 4
In minder dan 30 minuten van stad naar platteland op deze fietstocht Delft blauw natuur & water. Verken de geschiedenis van Delft, het porselein en Vermeer in de omgeving. Meer weten over watermanagement of fan van lekker eten en dorpjes? We passen de route aan!
Vanaf
€37.50 p.p.
Delft City game Vermeer voor 1 dag
Word Vermeer, het Meisje of Van Leeuwenhoek
Lees meer
Min. aantal personen: 12
De Delft city game Vermeer en meer is voor iedereen die de stad op een andere manier wil (her)ontdekken. Creatieve opdrachten en pittige vragen over de Delftenaar en tijdgenoten openen een wereld van kunst en wetenschap in de Gouden Eeuw. Wie komt erachter wat de link tussen Van Leeuwenhoek en Vermeer was en....wie was het Meisje met de Parel?
Vanaf
€37.50 p.p.
City Game Gouda kaas & cultuur
Los het mysterie van de verloren kaas op
Lees meer
Min. aantal personen: 12
Terwijl je met je team een route vol uitdagende vragen en creatieve opdrachten volgt om het mysterie van de verloren kaas op te lossen, kom je erachter dat kaas niet het enige is dat mist in Gouda en leer je meer over de lokale cultuur door locals te vragen naar verhalen en tradities.
Vanaf
€37.50 p.p.
City game Leiden Ontzet cultuur & tradities
Word jij de lokale held van het Leidens Ontzet?
Lees meer
Min. aantal personen: 12
City game Leiden Ontzet cultuur & traditie. Het is 1574. Welke rol speel jij bij het ontzet van Leiden? Hoever zou jij gaan om levens te redden? Beleef de stad door de ogen van de helden van het Leidens Ontzet met deze creatieve en uitdagende city game. Met een team van 4 personen, volg je een spoor langs historische en culturele schatten in het centrum van de stad en beantwoord je pittige vragen. Te boeken voor 3 oktober 2020 of op een andere dag
Vanaf
€37.50 p.p.
City game Den Haag: bouwen aan vrede & recht
ins & outs organisatie vrede & recht Den Haag
Lees meer
Min. aantal personen: 12
Hoe bouw je een stad van Vrede & Recht? Verzamel met je team nuttige informatie, beantwoord vragen en volbreng creatieve opdrachten op een route door Den Haag langs internationale vredesorganisaties. Hoe meer je weet over de stad, de bevolking en de verhalen van nationale en internationale helden, leiders en vredesopbouwers, hoe groter de kans dat je mee mag bouwen aan een tweede stad van Vrede & Recht.
Vanaf
€55 p.p.
Fietstocht dahlias & strand Bollenstreek zomer
Dahlias & zomerbloemen, strand & lekker eten
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Zomer en herfst, tussen half juli tot oktober, zijn de seizoenen om te genieten van lange Hollandse stranden en de zomerbloembollen in de Bollenstreek . In de fietstocht dahlias & strand zomer fietsen we door het Nederlandse platteland op zoek naar deze gladiolen-, lelie- of dahliavelden.
Vanaf
€47.50 p.p.
workshop stroopwafel & kaasproeverij Gouda
Stroopwafels bakken, kaas proeven, ambachten wandeling
Lees meer
Min. aantal personen: 6
Ga zelf aan de slag in een workshop stroopwafel bakken en proeverij van Goudse boerderijkaas. Dwaal samen met je gids door knusse straten en smalle steegjes en ontdek de bekende en onbekende ambachten in het historische centrum. Best in herfst & winter!
Vanaf
€55 p.p.
Fietstocht lentetuin Lisse naar tulpenkweker
Beste tulpen fotolocaties, stroopwafel in de bloemenvelden, verborgen plekjes
Lees meer
Min. aantal personen: 4
Vier de lente van maart t/m mei met vrienden, collega's en het hele gezin! De meest populaire typisch Hollandse excursie buiten Amsterdam is absoluut de fietstocht tulpenvelden rondom de Keukenhof Lisse . Geniet van de geur van hyacinten, de dansende tulpen in het veld. De narcissen brengen de lentezon. Een magische ervaring! Liever minder toeristisch? https://veritasvisit.nl/uitje/leiden-tulpentour